Kategóriák

A Simsonbolt egy, a simsonosok igényeit kiszolgáló webshop, mely kizárólag segédmotoros kerékpár alkatrészek és tartozékok forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket 99%-ban közvetlenül Németországból importáljuk. Pontosan ezért nincs külön feltüntetve a NÉMET minőségi jelző, hiszen nálunk ez MINDEN termékre igaz!

A termékek neve és leírása még sok esetben német nyelven van feltüntetve. Ezen termékek nem rendelhetőek, amíg a fordítást el nem végeztük, ezzel egyidejűleg ezen termékek jelenléte a weblapon nem teljesül ajánlattételnek sem! Csupán az oldal folyamatos technikai továbbfejlesztése miatt találhatóak még meg a weblapon, amíg minden termék magyar névvel és leírással nem fog rendelkezni. Amennyiben német nyelven feltüntetett terméket szeretnél rendelni, kérlek jelezd nekünk és a lefordítás után azonnal rendelhető lesz az adott termék. A raktáron lévő termékek leírása minden esetben magyar nyelvű. Amennyiben nem, kérlek jelezd felénk. A képek minden esetben tájékoztató jellegűek a valóságtól eltérhetnek.  Boltunk ONLINE bolt, ami azt jelenti, hogy nincs bolthelyiségünk, így csak online vásárlás lehetséges. A termékek ára a házhoz szállítás költségét nem tartalmazza. Az árak a termékeket megnyitva minden esetben nettó és bruttó áron is fel vannak tüntetve. A vásárlónak minden esetben a bruttó vételárat kell megtérítenie.

Reméljük, hogy azzal, hogy egyedi, itthon nem elérhető minőségű és kategóriájú termékekkel tudunk szolgálni, újra a minőség és a megbízhatóság védjegye lesz a Simson márka, kiszorítva a sokszor igen gagyi, de olcsó, olykor direkt a magyar piacra (után)gyártott alkatrészeket.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés